SLIK FORSTÅR DU DIN BRILLESEDDEL

Når du bestiller dine nye KAIBOSH briller med styrke, trenger du kun noen enkle tall fra brilleseddelen din. Ta en titt på diagrammet under, fargene viser deg hvor du skal skrive inn data fra brilleseddelen din.

Vi ber deg om å taste inn dine styrker når du klikker deg mot kassen.

prescription

Briller med styrke leveres mellom følgende:

SF -8 til +6 Hvis dine styrker overstiger -8 eller +6 anbefaler vi at du kun kjøper brillerammen, og besøker din optiker for å sette inn glass.

Føler du deg små-svimmel og ikke stort klokere etter all denne informasjonen? – Ikke stress – du kan sende brilleseddelen din til oss via e-post. Legg brillerammen du ønsker deg i handlekurven, og fortsett til kassen. Når du skal føre inn styrkene dine velger du alternativet LAST OPP BRILLESEDDEL eller SEND INN BRILLESEDDEL SENERE..

Velger du et av disse alternativene ordner vi riktige brilleglass i forhold til styrken din. Til å begynne med trekker vi 1500 KR fra din konto, siden vi ikke kan si med sikkerhet før vi ser brilleseddelen din om du trenger nivå 1 eller nivå 2 glass. Trenger du kun nivå 1, refunderer vi resten av beløpet.

Try and buy